Sinds 2002 organiseer ik met veel plezier nascholingsweken voor collega therapeuten en artsen op Sicilië:

Seminar Sicilië 2020

19 – 27 September 


Vijf nascholingsdagen

met

Ewald Stöteler

Sicilië met haar pittoreske dorpjes, prachtige kustlijn en fascinerende cultuur staat garant voor een inspirerende seminarweek. De locatie van het seminar is gelegen aan de oostkust, in het kustplaatsje Giardini-Naxos. Het park bevindt zich op loopafstand van winkeltjes, restaurants en het strand. Het nabijgelegen stadje Taormina doet sprookjesachtig aan met haar prachtig Romeins Amfitheater. In september is het op Sicilië nog aangenaam warm: zo'n 25 graden, met zeewater van ongeveer 24 graden. De vijf seminardagen worden gehouden in een pizzeria met volledig daglicht en uitzicht op de Etna. Buiten de lestijden staat er niets gepland en kunt u op eigen initiatief genieten van al het moois wat Sicilië te bieden heeft.


Docent

Ewald Stöteler, klassiek homeopaat sinds 1980, geeft al vele jaren nationaal en internationaal nascholingen. Hij is auteur van de boeken 'Hahnemann Begrijpen' en 'Hahnemann's Homeopathy'. Op een boeiende wijze weet hij het Organon en de Chronische Ziekten van Hahnemann begrijpelijk en diens ziekteclassificatie toepasbaar te maken in de hedendaagse praktijk.

Het seminar

Het seminar bestaat uit vijf themadagen die in samenspraak met de deelnemers voorafgaand aan het seminar worden ingedeeld.
Te denken aan bijvoorbeeld een themadag soa’s, reumatische aandoeningen, verloskunde en bevalling, diabetes, COPD, posologie, Schüsslerzouten, kinderwens, leverziekten, dermatologie of orgaanmiddelen. Soms aangevuld met een illustratieve casus uit eigen praktijk welke grondig wordt uitgewerkt. Dit alles met behulp van een beamer te volgen op grootbeeldprojectie. Het seminar spitst zich verder toe op het uitwisselen van ieders opgedane ervaring. 

Het seminar geldt als vijf NVKH - erkende nascholingsdagen (max. 50% medisch).

Prijzen 

De prijzen zijn inclusief het seminar, vliegreis, luchthaven- en brandstoftoeslagen, transfer en 8 overnachtingen. Exclusief reis- en annuleringsverzekering en evt. onvoorziene toeslagen. Heeft u een meereizende partner en/of kinderen: informeer naar de (lagere) prijs. 

Twee kamer appartement
       2 pers.
€ 1005.- p.p.  
(incl. ontbijt € 1060.-)

       1 pers. 
€ 1150.- p.p.(incl. ontbijt € 1205.-)

Reisgegevens 

De accommodatie bestaat uit eenvoudige twee-kamer appartementen (zgn. 'BILO'): eigen voordeur, woonkamer, tweepersoons slaapkamer, kitchenette, badkamer met toilet / bidet en terras.
Het is mogelijk een twee-kamer appartement voor één persoon te boeken.
De reis beslaat negen dagen en acht nachten. Hiervan worden vijf dagen bezet door het seminar.
Wij verblijven in het park Villaggio Alkantara, klikt u hier voor een indruk: http://www.villaggioalkantara.com/en


Inschrijven / Boeken 

● Uitsluitend door inzending van (een scan / foto) het inschrijvingsformulier. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling. Het minimale aantal deelnemers is 20, het maximale aantal deelnemers is 30 personen. 
● Het volledige bedrag dient uiterlijk 1 Mei 2020 bijgeschreven te zijn op IBAN: 
NL15 INGB 0009484119 t.n.v. R.Tangel te Den Haag. O.v.v. Seminar Sicilië 2020. Uw deelname wordt definitief zodra dit bedrag is overgeboekt. 
● Voor aanmeldingen ná 1 Mei kunnen wij geen plaats garanderen. Ook de prijs en de locatie van het apartement binnen het park kunnen dan anders zijn. 
● Annuleren en/of wijzigen is na 1 Mei niet meer mogelijk. Tot uiterlijk twee weken voor aanvang van het seminar kunt u wel een plaatsvervanger opgeven. Hieraan zijn kosten verbonden. 
● Indien het seminar onverlet niet doorgaat (afwezigheid van Ewald Stöteler, bijv. door ziekte), ontvangt u daarvan zo spoedig mogelijk berichtIn dit geval wordt het bedrag van het seminar en zo mogelijk een gedeelte van het bedrag van de accommodatie teruggestort, niet het bedrag van uw vliegticket. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten (let op: de verzekeraar ziet dit als een zakenreis).


Download hier het inschrijvingsformulierVoor een indruk van het park Villaggio Alkantara: http://www.villaggioalkantara.com/en

Van de seminars staat een filmpje op Youtube: